За Куш Груп ЕООД

Куш Груп EООД е лицензирана фирма за превоз на товари и транспортни услуги на територията на България, страните от Европейския съюз и Турция. Фирмата има дългогодишен опит на международния транспортен пазар, като основно е ориентирана към превози с обемни композиции – мегатрейлъри.
 
Наличието на собствен автопарк от 34 товарни автомобила ни позволява да изпълняваме точно поетите от нас ангажименти. Разполагаме с 18 мегатрейлъри с обем 101 куб.м, товароносимост 22 тона и височина до 3м, 1 автомобил до 3.5 тона, както и 2 броя за спешни доставки до 1.5 тона. 29 от автомобилите са със сертификат ЕВРО 5, а останалите - ЕВРО 3. Всички автомобили са снабдени с мобилна връзка, с GPS и GPRS системи за проследяване и възможност за предоставяне на парола на клиента за онлайн наблюдение по време на транспортиране на товара му.

Работим с екип от висококвалифицирани специалисти, шофьорите назначени на работа във фирмата притежават висока квалификация и стаж в областта на транспорта.
Основната ни цел е да предлагаме на нашите клиенти транспортни услуги от най-високо качество. През годините сме изградили безупречна репутация  и сме доказали, че името ни е синоним професионализъм и коректност.
 

Галерия

За Куш Груп ЕООД
За Куш Груп ЕООД
За Куш Груп ЕООД
За Куш Груп ЕООД